Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Attack on Titan 2 komt naar de Switch

Op de Tokyo Game Show is een nieuwe game aangekondigd voor de Switch en die komt ook naar Europa toe

Op de Tokyo Game Show is een nieuwe game aangekondigd voor de Switch en die komt ook naar Europa toe.

De game welke gebasseerd is op de enorm populaire anime serie ‘Attack on Titan’, wordt ontwikkeld door Koei Tecmo en werd vandaag op de Tokyo Game Show door hun aangekondigd, met later een toevoeging dat de game ook naar Europa zal komen.

Het spel zal ingaan op het verhaal van het tweede seizoen van de anime en belooft veel actie en bekende personages. Ten opzichte van het eerste deel hebben ze deuitrusting verbeterd waardoor je meer vrijheid moet hebben met bewegen en beter moet kunnen richten met counteren. Als je niet in gevecht bent kan je een relatie opbouwen met je teamleden en een beter inzicht krijgen hoe het leven is binnen de muren.

De game zal begin 2018 uitkomen