Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Jackbox Party Pack 4 releasedatum bekend

Meer gekke partygames op komst.

Meer gekke partygames op komst.

Jackbox Games heeft bekendgemaakt wanneer we The Jackbox Party Pack 4 op de Nintendo Switch kunnen verwachten. Eerder verscheen The Jackbox Party Pack 1, 2 en 3 al op de Switch. De titels bevatten telkens verschillende partygames voor volwassenen die je met maximaal acht spelers kunt spelen. Zo kon je aan de slag met Quiplash, Trivia Murder Party, Guesspionage, Tee K.O en Fakin’ it. Deel vier zal onder andere de partygames “Fibbage 3”, “Survive the Internet” en “Monster Seeking Monster” bevatten.

Inmiddels is ook duidelijk geworden wanneer we met het vierde deel aan de slag kunnen. The Jackbox Party Pack 4 zal namelijk vanaf 19 oktober beschikbaar zijn op de Nintendo Switch. Een nieuwe trailer kun je hieronder bewonderen.