Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Prijsvraag: Win Quest of Dungeons voor de Switch

We geven twee exemplaren weg van Quest of Dungeons voor de Switch!

Red jij het licht uit de handen van de boze tovenaar? Quest of Dungeons is een 16-bit turn-based dungeon crawler. Kies een rol als krijger, magiër, assassijn of sjamaan en verken kerkers, versla vijanden en verzamel alles wat je nodig hebt om te overleven. In onze review sprak Robin al positief over het spel. Wij mogen nu twee exemplaren van Quest of Dungeons weggeven. Wat moet je doen om kans te maken?

  • Reageer op dit bericht (vaker reageren vergroot je winkans niet)
  • Verzamel tussen 30 september en 5 oktober  minimaal drie DN-points. Deze krijg je onder andere door op nieuws te reageren, op het forum te posten en door andere leden als vriend toe te voegen. Jouw DN-score zie je eenvoudig op je eigen profielpagina staan! Meer informatie over DN-points vindt je hier.

Meedoen kan tot en met 5 oktober. Namens de DN crew veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. De game wordt 2x digitaal verloot. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.