Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Grafische elementen Resident Evil Revelations 1 & 2 bekend

Ontdek de grafische kanten van de horror-game.

Ontdek de grafische kanten van de horror-game.

Resident Evil Revelations 1 & 2 komt eind november uit, maar we weten nog weinig over de grafische zaken betreft de game. Dankzij Tokyo Game Show is daar verandering in gekomen. Inside Games, een Japanse site, meldt dat het eerste deel in een resolutie van 1080p afspeelt. De speelsessie werd gekenmerkt door een soepele 60 frames per second. Als aanvulling werd geschreven dat de game motion control en HD Rumble ondersteunt. Het laatstgenoemde krijgt vorm door te vibreren op bepaalde plaatsen in de game. Dit is volledig nieuw en niet terug te vinden in andere versies van Resident Evil Revelations.

Het tweede deel wordt gekenmerkt door 1080p, maar een 60fps wordt niet gehaald. Het kan zijn dat dit nog in ontwikkeling is, maar aangezien de game dicht tegen de grafische versie van PS4 aanzit lijkt dit onwaarschijnlijk.

Ga jij deze game halen en ben jij blij met de bovenstaande berichtgeving? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!