Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[DIRECT] Xenoblade Chronicles 2 krijgt DLC

Het aankomende avontuur in de Xenoblade Chronicles-serie krijgt gratis en betaalde DLC.

Het aankomende avontuur in de Xenoblade Chronicles-serie krijgt gratis en betaalde DLC.

In de Nintendo Direct van vandaag werd bekend gemaakt dat de aankomende RPG-titel DLC zal krijgen. Dit zal zowel gratis als betaald in de eShop te vinden zijn. De gratis vorm van DLC krijgt vorm door Japanse voice-acting, zodat je de game in de oorspronkelijk vorm kan spelen. Uiteraard gaat dit samen met engelstalige ondertiteling.

De betaalde vorm van DLC zal vorm krijgen door verschillende elementen. Hierbij kan gedacht worden aan een unieke zwaard en een gloednieuwe verhaal. De uitbreidingen zal in verloop van het jaar 2018 worden vrijgegeven. Indien je alle onderdelen wilt hebben kan je voor 29.99 euro het onderstaande verkrijgen.

 

Xenoblade Chronicles 2 wordt 1 december uitgebracht, exclusief voor de Nintendo Switch. Ga jij deze game in huis halen? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie.