Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe games over de Wizarding World of Harry Potter op komst

Iedereen kent eigenlijk wel 'de jongen die bleef leven'. Een aantal jaar liep terug zijn verhaal ten einde met de achtste film, maar nieuwe games zijn op komst.

Iedereen kent eigenlijk wel ‘de jongen die bleef leven’. Een aantal jaar terug liep zijn verhaal ten einde met de achtste film, maar nieuwe games zijn op komst.

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft een nieuwe studio, Portkey Games, onthuld. Deze studio heeft zijn naam te danken aan de Portkey voorwerpen uit de Harry Potter-serie en zal zich focussen op het ontwikkelen van games die te maken hebben met de Wizarding World. Dit zal voor zowel console als mobiel zijn, met als eerste aangekondigde game de mobiele Harry Potter Wizards Unite, een game die gebaseerd is op het concept van Pokémon GO en in samenwerking met Niantic wordt gemaakt. Voor consoles is helaas nog niks bekend gemaakt afgezien dat de games zowel nieuwe personages moeten brengen als nieuwe perspectieven voor oude bekenden.

Kijken jullie uit naar meer magie van J.K. Rowling?