Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Video vergelijkt RiME-versies

PS4 vs. Nintendo Switch.

PS4 vs. Nintendo Switch.

Vanaf vrijdag kun je op de Nintendo Switch ook eindelijk aan de slag met RiME. Dit terwijl het al enkele maanden geleden is dat de game van Grey Box naar de Playstation 4 kwam. Uiteraard duikt er dan al snel een video op waarin de beide versies met elkaar worden vergeleken. Zo ook in dit geval, deze video kun je onderaan dit artikel vinden.

De versie voor de hybride console van Nintendo verschijnt later omdat RiME in eerste instantie als PS4-exclusive zou verschijnen, maar nadat Sony besloot de samenwerking met Tequila Works te stoppen was de weg vrij voor meer versies van het avonturenspel. In de video is een groot verschil te zien tussen beide versies, bekijk het hieronder zelf.