Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

LinkedIn profiel Bandai Namco medewerker noemt twee exclusieve Switch games

Volgens de LinkedIn van een medewerker van Bandai is het bedrijf bezig met twee exclusieve games voor de Nintendo Switch.

Volgens de LinkedIn van een medewerker van Bandai is het bedrijf bezig met twee exclusieve games voor de Nintendo Switch.

Volgens het profiel van de medewerker is hij de Lead Designer van drie verschillende games. Hiervan is er eentje voor de PS4, maar de andere twee zijn Switch exclusieve games. De medewerker noemt het ene project een first person shooter/adventure game voor een onaangekondigde IP. Dit is zeer waarschijnlijk Metroid Prime 4, aangezien de geruchten dat Bandai Namco die game ontwikkeld al langer de ronde doen.

De tweede game is een nieuwe Ridge Racer. Ridge Racer is een klassieke racegame die vergelijkbaar is met Need for Speed etc. De laatste keer dat er een Ridge Racer op een Nintendo home console verscheen was in 2003 op de GameCube.