Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Releasedatum voor Snack World Trejarers Gold bekendgemaakt

Maar voorlopig komt hij alleen in Japan uit.

Maar voorlopig komt hij alleen in Japan uit.

Level-5 heeft hun eerste game voor de Nintendo Switch een releasedatum gegeven. Snack World Trejarers Gold komt namelijk al op 12 april naar de Switch.  Voorlopig zal deze game alleen in Japan uitkomen. De game zal 5980 Japanse yen exclusief btw gaan kosten en deze prijs zal voor de fysieke en digitale versie hetzelfde zijn.

Vorig jaar juli is de game Snack World Trejarers al in Japan uitgebracht op de 3ds. De switch versie zal grote verbeteringen hebben in de graphics, de gevechten en de action motion scenes. Daarnaast zal de game de 2 DLC paketten al bevatten.

Als extraatje zal er bij de launch editie van de fysieke versie nog een Crystal Sword Z-α zitten, een miniatuur zwaard met een NFC chip erin die te gebruiken is in het spel.

Onderaan zijn de eerste beelden te zien van Snack World Trejarers Gold. Hoop jij op een Europese release van deze game?