Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ys VIII kent DLC en Day One-versie

De actievolle RPG zal voorzien worden van meer content.

Fans van RPG’s kunnen aankomende zomer hun hart ophalen. Dan zal Ys VIII: Lacrimosa of Dana uitgebracht worden. Eerder werd de game onthuld tijdens de afgelopen Mini Direct waarin actievolle gevechten met monsters werden getoond. Geheel nieuw is deze titel niet. De RPG-game verscheen eerder op de Playstation 4, maar maakt net als vele andere games de overstap naar de Nintendo Switch.

Vandaag maakte het bedrijf, NIS America, bekend dat de game aanvullende content zal krijgen en een day one versie zal kennen. Inhoudelijk betekend het dat de game aangevuld zal worden met kostuums voor personages. De day one versie zal voorzien worden van een dubbelzijdige poster en drie kaarten. Als aanvulling werd de onderstaande trailer vrijgegeven. Kijk jij uit naar deze game?