Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Even voorstellen: Jop

Een hardlopende leerkracht met een passie voor gamen gaat aan de slag als redacteur bij Daily Nintendo.

Een hardlopende leerkracht met een passie voor gamen gaat aan de slag als redacteur bij Daily Nintendo. 

Ha iedereen,

Mijn naam is Jop van der Steen. Vanaf vandaag zal ik aan de slag gaan als redacteur bij Daily Nintendo. Het leek me leuk om me eerst even kort aan jullie voor te stellen, dus bij deze!

In de intro kon je al lezen dat ik een leerkracht ben, ik werk vier tot vijf dagen in de week als invalleerkracht op verschillende basisscholen. Het is ontzettend leuk en gevarieerd werk. Daarnaast ben ik een fanatiek hardloper. Met dat laatste heb ik het afgelopen jaar een (klein) stapje terug gedaan waardoor er meer tijd vrij komt voor mijn andere hobby: gamen!

Als klein kind speelde ik veel op mijn Gameboy Color met Pokemon rood. Later kwamen daar ook Pokemon Silver en een Harry Potter spel bij. Pas toen ik voor sinterklaas een Gameboy Advance SP met Zelda the Minish Cap kreeg heb ik echt last gekregen van het game-virus. Vanaf dat moment heb ik iedere handheld van Nintendo gehad en vanaf de Wii ook iedere console. Op dit moment speel ik voornamelijk nog op de Nintendo Switch al wil ik mijn 3DS ook nog wel eens aanzwengelen. Mijn favoriete spel is op dit moment Splatoon (2) al heb ik er de laatste maanden niet veel tijd voor gehad omdat ik te veel andere games gespeeld heb (Fire Emblem Warriors, Skyrim, Fifa18).

Ik vind het een ontzettende eer om deel uit te mogen maken van het Daily Nintendo-team en hoop dat jullie mijn artikelen met veel plezier gaan lezen!

Tot de volgende keer,

Jop