Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon Bank geeft spelers Sun & Moon starters met Hidden Ability

Beter laat dan nooit! 

Beter laat dan nooit! 

De Hidden Abilities van de starter Pokémon uit Sun & Moon zijn al een hele tijd bekend, maar vooralsnog zijn ze nooit beschikbaar gemaakt in de game. Hidden Abilities zijn alleen via speciale methoden beschikbaar. De starters van generatie zeven – Rowlet, Litten en Poplio – hebben nu eindelijk een officiële release met hun nieuwe eigenschappen: respectievelijk Long Reach, Intimidate and Liquid Voice.

Long Reach geeft Rowlet de mogelijkheid tegenstanders direct te raken zonder risico te lopen dat ‘contacteffecten’ optreden, door Intimidate zorgt Litten ervoor dat de aanvalskracht van je tegenstander daalt en met Liquid Voice verandert Poplio alle Normal-type aanvallen in Water-types.

De starters zijn te krijgen via Pokémon Bank voor een onbepaalde tijd. De Pokémon die je ontvangt zijn alleen beschikbaar in hun derde evolutie. De OT en ID zijn gelijkgesteld met die van je eigen game.