Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Meer details rol Malroth in Dragon Quest Builders 2

Sommige kwaadaardige goden kunnen veranderen.

Sommige kwaadaardige goden kunnen veranderen.

Vorige week kon je op Daily Nintendo al lezen dat de ontwikkelaars van Dragon Quest Builders 2 heel wat informatie wilden delen over de aankomende titel. Een onderwerp waar ze echter heel geheim over deden was de rol van Malroth, de eindbaas van Dragon Quest II: Luminaries of the Legendary Line. Daar komt nu verandering in, want Square Enix heeft nieuwe informatie gedeeld over de rol van de kwaadaardige god in Dragon Quest Builders 2.

Malroth is een jongen die zijn geheugen heeft verloren en die de protagonist tegenkomt op Vacant Island. Anders dan zijn naam, Malroth, heeft hij al zijn herinneringen verloren sinds hij naar het verlaten eiland kwam. Hij heeft echter ontdekt dat ook hij de kracht om te bouwen heeft. Hij is zeer goed in het bestrijden van monsters en het verzamelen van materialen. Met behulp van de kracht die hij bezit, zal Malroth een grote rol spelen in gevechten en materiaalverzameling.

De speler kan Malroth uitrusten met wapens en dergelijke, zodat hij een krachtige bondgenoot zal vormen voor de protagonist. Volgens de ontwikkelaar zal Malroth een nog grotere rol spelen als je hem een krachtig wapen geeft. Wanneer de protagonist materialen gaat verzamelen, zal Malroth een handje helpen, zodat je de kracht van twee kan gebruiken om een groter gebied te verkennen. Hoewel Malroth een grote rol speelt in het verzamelen van materiaal, is hij niet goed in het zelf bouwen van dingen.

Tenslotte zijn hieronder nog een aantal nieuwe screenshots van Malroth in actie te vinden. Dragon Quest Builders 2 verschijnt dit jaar nog op Nintendo Switch.