Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Meer details over Team Sonic Racing na SEGA-livestream

Everybody's Super Sonic Racing!

Everybody’s Super Sonic Racing!

In een livestream van het officiële Sonic the Hedgehog YouTube-kanaal is meer informatie vrijgegeven over Team Sonic Racing, een game waarvan de release voor de Switch al eerder was uitgelekt. In deze stream vertelden het PR-team en het social media-team van SEGA meer over het spel. Zo lieten ze weten dat het spel speelbaar is tijdens E3 bij de booth van SEGA. Ook gaven ze aan dat het spel geen vervolg zal zijn op Sonic & All-Stars Racing Transformed uit 2013. Eveneens lieten ze weten dat er meer Sonic-personages speelbaar zullen zijn dan in eerdere titels; zelfs personages die al een tijdje niet meer speelbaar zijn geweest! Tot slot gaven ze ook een antwoord op de vraag waarom er in deze game met auto’s wordt geracet. Volgens SEGA zou een race met Sonic zonder auto’s zo snel gaan dat hij al meteen voorbij zou zijn; auto’s zouden dus de supersonische snelheid moeten uitbalanceren!