Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Big the Cat in Team Sonic Racing

De geliefde kat en anderen racen met Sonic mee!

De geliefde kat en anderen racen met Sonic mee!

Op het verjaardagsfeestje in Japan ter ere van de blauwe egel werden nieuwe racers voor Team Sonic Racing onthuld. Eerder werd door het PR-team van SEGA gezegd dat in dit deel meer personages uit de wereld van Sonic the Hedgehog zal worden toegevoegd. Het team lijkt daarbij wordt bij daad te voegen en heeft nieuwe racers, welke bestaan uit publiekslievelingen, in vorm van Big the Cat, Amy en een groepje Chao onthuld. Hoewel gameplaybeelden van de nieuwe racers ontbreken, kan worden gezegd dat het assortiment aardig begint te groeien.

Team Sonic Racing zal naast de Playstatiom 4 en Xbox One ook naar de Nintendo Switch komen en neemt je mee naar verschillende parkouren uit de wereld van Sonic The Hedgehog. De game staat voor het vierde kwartaal van dit jaar gepland.