Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Video vergelijkt graphics Captain Toad: Treasure Tracker op Switch en Wii U

Oogt de aankomende Switch-titel veel mooier dan op de Wii U?

Oogt de aankomende Switch-titel veel mooier dan op de Wii U?

Dat kun je zelf beoordelen aan de hand van onderstaande video waarin beide versies onder de loep worden genomen. Captain Toad: Treasure Tracker komt deze zomer naar Nintendo Switch en 3DS. Het spel is lichtelijk gebaseerd op de minigames uit Super Mario 3D World met Toad in de hoofdrol. Zo moet je in veel levels de weg naar de ster zien te vinden. De game kent echter niet alleen puzzel levels maar ook on-rail levels en grote bazen. De versie voor de Nintendo Switch en 3DS krijgt extra levels welke zijn gebaseerd op de New Donk City uit Super Mario Odyssey.