Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Spreek je eigen filmpjes in in WarioWare Gold

In dit 3DS-spel kan je alle filmpjes nasynchroniseren.

De spellen uit de WarioWare-serie staan bekend om de vaak bizarre minigames en andere mogelijkheden. Met het nieuwste deel in de serie proberen de makers nog net een stapje verder te gaan.

WarioWare Gold verschijnt later deze maand op de Nintendo 3DS. Afgelopen week verscheen er al een demo in de eShop waarin mensen het spel konden proberen. Een twittergebruiker die de demo probeerde kwam achter een interessante ontdekking.

Deze speler besloot namelijk de gehele handleiding van het spel eens door te lezen. In de handleiding kwam hij onderstaande passage tegen.

Door naar de “studio” sectie te gaan is het dus mogelijk om met je eigen stem de verschillende filmpjes in te spreken. Het is een functie die voor het eerst wordt toegepast in de WarioWare-serie.

In de handleiding staat wel dat het opslaan van deze nagesynchroniseerde filmpjes allemaal lokaal op de SD kaart gebeurt. Je zal hierop dus genoeg vrije ruimte moeten hebben wil je gebruik kunnen maken van deze functie.

Ga jij WarioWare Gold halen? Is dit misschien een functie die jou over de streep trekt? Laat het ons weten in een reactie.