Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win Captain Toad: Treasure Tracker voor de Nintendo Switch (verlopen)

Maak kans op Captain Toad: Treasure Tracker!

Maak kans op Captain Toad: Treasure Tracker!

Aankomende vrijdag komt Toad naar de Nintendo Switch met Captain Toad: Treasure Tracker. Lijkt jou deze game helemaal geweldig? Dan hebben we goed nieuws voor je. In samenwerking met Startselect mogen wij namelijk 1 digitaal exemplaar van de game verloten! Om kans te maken op deze mooie prijs reageer je op dit bericht alsmede op minimaal 1 ander forum- dan wel nieuwsbericht op DN.

Meedoen kan tot en met 16 juli. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Captain Toad Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen worden per mail of PM verstuurd. Wanneer een lid in zijn/haar reactie aangeeft niet mee te doen, zal deze inzending niet meeloten.