Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Komende vrijdag update voor Mario Tennis Aces

Het spel gaat dan naar versie 1.1.2 toe.

Komende vrijdag, 20 juli, zal er een update verschijnen voor Mario Tennis Aces. Er zullen verschillende problemen opgelost worden en ook wordt het spel weer wat meer gebalanceerd gemaakt. 

Mario Tennis Aces verscheen een maand geleden voor de Nintendo Switch. Het was Mario’s sportdebuut op Nintendo’s hybride console. Voor veel mensen was het een flinke verbetering ten opzichte van het tegenvallende Ultra Smash op de Wii U. Er zat een verhaalmodus in en ook het aantal banen was aanzienlijk verbeterd.

De belangrijkste speelmodus van deze versie is de online toernooi stand. Daarin kunnen spelers van de hele wereld het tegen elkaar op te nemen. Om er voor te zorgen dat dit wel een eerlijke strijd is zijn er af en toe wat kleine aanpassingen nodig, zo ook deze vrijdag. Deze updates zijn nodig zodat ieder personage een eerlijke kans heeft. Zou Nintendo dit niet doen zou je al snel zien dat de wereldwijde ranglijsten allemaal gebruik maken van hetzelfde personage.

Hoe laat de update vrijdag precies gedownload kan worden is nog niet bekend. Vaak verschijnt hij ergens in de nacht zodat je hem ’s ochtends meteen kan downloaden. Het downloaden van de update zal vereist zijn alvorens je online kan spelen in Mario Tennis Aces.