Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dragon Quest Builders 2 verschijnt dit jaar in Japan; nieuwe portie screenshots

Een Westerse releasedatum is nog niet bekend. 

Een Westerse releasedatum is nog niet bekend. 

Het is alweer een paar maanden geleden dat we meer informatie kregen over Dragon Quest Builders 2. Gisteren werd tijdens een Japanse livestream bekend gemaakt dat de game daar op 20 december zal verschijnen. Over een Europese releasedatum is nog niks bekend, maar kijkende naar de vorige delen in de Dragon Quest-games zal dit waarschijnlijk ergens in 2019 worden.

Tijdens de livestream worden zowel gameplaybeelden als de intro van de game getoond, die je hieronder kan bekijken. Daarnaast zijn een tiental nieuwe afbeeldingen vrijgegeven. We houden jullie op de hoogte wanneer meer informatie over Dragon Quest Builders 2 wordt vrijgegeven.