Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario + Rabbids 2 miljoen keer verkocht

Extra reden voor een feestje.

Gisteren vierde Ubisoft al een feestje vanwege de eerste verjaardag van Mario + Rabbids. Vandaag werden de verkoopresultaten bekend en dat feestje is geheel terecht!

Vorig jaar, vlak na de release van het spel, werd bekend dat Mario + Rabbids het best verkochte third-party spel was. De samenwerking tussen de karakters uit het Mushroom Kingdom en de Rabbids van Ubisoft sloeg goed aan. Ook de gameplay stond als een huis.

Eerder dit jaar werd een gigantische content update gegeven in de vorm van de Donkey Kong Adventure DLC. Deze zorgde voor een compleet nieuw avontuur met verschillende nieuwe levels die gespeeld konden worden. Ook kwam deze DLC samen met het spel als gold edition uit. Dit zal zeker bijgedragen hebben aan de vele verkopen.

In het totaal is het spel nu dus al meer dan 2 miljoen keer verkocht. Een indrukwekkende prestatie voor een third-party spel. Volgens de laatste berichten is de Switch ongeveer 20 miljoen keer verkocht. Dat wil zeggen dat 1 op de 10 Switch bezitters ook dit spel heeft gekocht! Dat is vergelijkbaar met spellen als ARMS of Kirby Star Allies, beide spellen die door Nintendo zelf gemaakt zijn.

Heb jij Mario + Rabbids al in huis of zit je er aan te denken deze te gaan kopen? Laat het ons weten in de reacties.