Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

LEGO Harry Potter Collection komt naar de Switch

Speel alle zeven jaren in LEGO vorm.

Eerder was het gerucht er al maar vandaag is het bevestigd. De LEGO Harry Potter Collection komt naar de Nintendo Switch.

Veel bekende films zijn al omgezet naar LEGO spellen. Zo ook de Harry Potter serie. In eerste instantie kwamen er twee verschillende spellen uit. De eerste verscheen in 2010 en bestond uit de eerste vier jaar op Zweinstein. Een jaar later al kwam het tweede deel, waarin de resterende drie jaar gespeeld kon worden. Beide spellen kwamen dus uit ver voordat de Switch uitkwam. In deze collectie zullen beide spellen in een bundel zitten. Uiteraard is er ook een remaster sausje overheen gegaan.

Met deze heruitgave willen Warner Bros en TT Games een nieuwe generatie aanspreken. Speel in dit spel als een van de meer dan 200 beschikbare karakters en speel het verhaal uit de boeken en films na. Naast de gehele 7 jaar krijg je bij deze collectie ook nog twee DLC pakketen die nog meer karakters en spreuken bevatten voor een nog leukere beleving .

De LEGO spellen staan bekend om de vele humeur en mooie filmpjes tussen de verschillende hoofdstukken door. LEGO Harry Potter vormt daarop geen uitzondering. In onderstaande video kan je alvast zien wat je allemaal te wachten staat. Aan het einde van de trailer zien we ook meteen een releasedatum. Het spel komt 30 oktober in de winkel te liggen voor zowel de Switch als de Xbox One.