Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Walking Dead krijgt fysieke release

Zo maakte TellTale games vandaag bekend.

Vorige maand nog schreven we over het laatste deel in The Walking Dead-serie. Voor minstens één Daily Nintendo lezer is er nu goed nieuws!

Bij het schrijven van het vorige bericht was de eerste episode van het laatste seizoen net verschenen. Het ging toen om een digitale release. De overige drie episodes zouden later dit jaar nog uitgebracht worden, alledrie digitaal. Een Daily Nintendo lezer hoopte toen al dat er een fysieke versie van The Walking Dead-serie zou komen, deze is vandaag bevestigd.

Het is nog wel enigszins onduidelijk over de vorm waarin dit spel uitgebracht gaat worden. TellTale heeft gezegd dat op andere systemen alleen de eerste twee episodes fysiek uitgebracht worden waarna de rest gedownload moet worden middels de bijgeleverde code. Het zou kunnen dat de Switch wel alle vier de delen op één cartridge krijgt. Als dat zo is zullen Switch-eigenaren wel wat langer moeten wachten op de fysieke uitgave. Een releasedatum is dan ook nog niet gegeven door TellTale Games.

Kortom, veel is nog onduidelijk over deze uitgave. Het enige wat we nu weten is dat hij er aan zit te komen. Kun je echt niet wachten op dit spel dan is de eerste episode nu dus al te downloaden in de Nintendo eShop. De overige delen verschijnen later dit jaar.