Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe off-screen beelden Dragon Quest Builders 2

Bouwen in de wereld van Dragon Quest.

Bouwen in de wereld van Dragon Quest.

Er zijn nieuwe off-screen beelden verschenen van Dragon Quest Builders 2, gefilmd op de Tokyo Game show. De beelden, die onder andere laten zien hoe hoog je dit keer kunt bouwen, kun je hieronder bekijken.

Het verhaal van Dragon Quest Builders 2 is een vervolg op Dragon Quest II: Luminaries of the Legendary Line, waarbij je de Builder volgt die gestrand is op een eiland met een jongen die aangeeft Malroth te heren. In de game neem je het op tegen de Hargon Order, een organisatie die van plan is de wereld te vernietigen en alle bouwers uit te roeien. Nadat je op het eiland terecht bent gekomen hoor je echter al snel een mysterieuze stem die je naar een stenen monument met pilaren begeleid, waarop de zogeheten Builder Trials staan gegraveerd. Degene die al deze beproevingen overwint, zal bekroond worden tot ‘Master Builder’.

Dragon Quest Builders 2 komt op 20 December uit in Japan. Het is helaas nog niet bekend wanneer de game naar het westen komt.