Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Rise & Shine Launch Trailer

Wakker worden! Rise & Shine is nu beschikbaar voor Nintendo Switch.

Wakker worden! Rise & Shine is nu beschikbaar voor Nintendo Switch.

Rise & Shine is een puzzelspel met een hoge dodelijkheidsgraad en een kogel-hel die vanaf nu te spelen is op Nintendo Switch. Versla je tegenstanders en bazen met sluwheid, perfecte planning en strategie. Haal alles uit de kast om in leven te blijven en het op te nemen tegen dodelijke robot armada’s, bazen, gigantische dodelijke wielen en zelfs zombies. Waarschijnlijk zal dit nog steeds niet genoeg zijn en zal je wel doodgaan… en vaak ook!

Gelukkig kan je het spel wel zo moeilijk maken als je zelf wil, er zijn namelijk drie verschillende modes om het spel te spelen. Normal, Hard en Turbo zijn de keuzes die je hebt. Het spreekt voor zich dat Normal de makkelijkste modus is en Turbo de moeilijkste, al kan je deze laatste pas spelen wanneer je de game al een keer volledig hebt uitgespeeld. Je kan Turbo mode combineren met zowel de Normal als de Hard modus en zo nog een snellere en extremere kogel-hel te ervaren.

De launch trailer van het spel kan je hieronder bekijken!