Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[UPDATE] Pokémon GO na update klaar voor Sinnoh Pokémon

Ben jij klaar voor de vierde generatie?

Vanavond is er een grote update uitgerold voor Pokémon GO. Deze update stoomt je mobiele systeem klaar voor een nieuwe lading Pokémon. 

Update: 

Nadat eerder deze avond de CP en HP van de meeste Pokémon was aangepast lijkt Niantic dit nu weer terug te draaien. Waarschijnlijk komt dit door de bug waardoor de HP bij alle aangepaste Pokémon niet meer vol zat. Verwacht wordt dat deze verandering in CP en HP vanavond alsnog doorgevoerd zal worden.

Origineel artikel: 

De laatste dagen waren er al veel geruchten over de komst van de vierde generatie Pokémon. Niantic zelf bevestigde dit ook door middel van een tweet. Vervolgens werden vrijdag, zaterdag en zondag steeds nieuwe afbeeldingen gepost. Al deze afbeeldingen gingen over een van de drie starters van generatie 4. Het vermoeden dat hiermee afgeteld werd naar de komst van deze nieuwe Pokémon werd alleen maar groter.

Er stond echter nog een groot ding in de weg. Voordat de nieuwe Pokémon in het spel konden komen zou de app nog geüpdatet moeten worden. Vanavond is zowel voor Android als voor iOS een update gekomen. In de omschrijving van de update staan de volgende veranderingen:

  • Pokémon originally discovered in the Sinnoh region are arriving in Pokémon GO
  • Friend Requests and Gift notifications will now stack
  • You can now select multiple Pokémon at a time when preparing to battle at a Gym or participate in a Raid Battle
  • Various bug fixes and performance updates

De nieuwe lading Pokémon zijn op dit moment nog niet in de game te vinden maar kunnen nu ieder moment toegevoegd worden. Kijk je naar je Pokédex dan zie je al wel dat er een Sinnoh medaille is. Ook zijn bestaande Pokémon sterker of juist zwakker geworden. De CP en HP waarden zijn van veel Pokémon aangepast. Dit resulteert ook in het feit dat verschillende Pokémon half uitgeschakeld lijken. Of Niantic dit nog aan gaat pakken is op dit moment niet bekend.