Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe trailer voor de 64-bit Tonic in Yooka-Laylee

Party like it's 1996!

Party like it’s 1996!

Een van de stretch goals van Yooka-Laylee tijdens de Kickstarter-campagne was een Nintendo 64-achtige filter voor de game. Hierdoor zou je de indie-titel kunnen spelen met graphics die te vergelijken zijn met die van Banjo-Kazooie. Binnenkort zal de update live gaan en kan iedereen z’n game downscalen naar “64-bit” graphics.

Om de aankomende, gratis update te vieren heeft Playtonic Games een trailer geüpload om een aantal levels in de ouderwetse stijl te tonen. In de video is goed te zien hoe alle levels van de game opeens ontzettend lijken op klassieke N64-games door de verlaagde resolutie, versimpelde polygons en lagere kwaliteit van textures.

Ben je benieuwd naar deze aankomende retro-ervaring? Bekijk dat de trailer hieronder!