Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ontwikkelaar viert verjaardag Xenoblade Chronicles 2

Vier de verjaardag van XC2 mee!

Vier de verjaardag van XC2 mee!

Een jaar geleden werd Xenoblade Chronicles 2, de spirituele opvolger van het eerste deel, uitgebracht voor de Nintendo Switch. Na talloze updates en DLC-content zijn de werknemers van Monolith Soft aan de slag gegaan met een gloednieuwe game. Hoe de nieuwe game eruit gaat zien is nog onbekend. Het is zelfs nog onbekend in hoeverre het wel of niet een Xenoblade-game betreft. In ieder geval heeft Monolith Soft er niet van weerhouden om terug te kijken op het eenjarig bestaan van hun meest recente titel.

Vandaag maakte het bedrijf bekend dat een update naar buiten werd gebracht voor Xenoblade Chronicles 2. De update betreft een nieuwe kostuum voor Mythra, gebaseerd op de outfit die zij in Super Smash Bros. Ultimate zal krijgen. Het kostuumpje zal beschikbaar zijn in de hoofdgame alsmede Torna: The Golden Country. Daar bleef het echter niet bij! Een van de grafische ontwerpers van de game deelde een tekening van Poppi als viering van de verjaardag, welke hieronder is toegevoegd.