Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Claybook komt volgende maand naar Nintendo Switch

Leef jezelf uit in een wereld van klei.

Leef jezelf uit in een wereld van klei.

Claybook werd recent aangekondigd door Second Order, een game studio die ontwikkeld werd door veteranen van Ubisoft – RedLynx Studio. Dit puzzel -en avonturenspel zal in maart te koop zijn voor Nintendo Switch.

Ga binnen in het universim van wonder en ontdek het Claybook, een stadium voor alle soorten kleicreaties. Uit het perspectief van de verbeelding van een kind in zijn/haar kamer, kan je je creativiteit laten gaan en leven scheppen door vorm te geven aan alles in je omgeving. Puzzels die je verbeelding loslaten wachten je op in een dynamische en bewerkbare omgeving, geordend in een reeks magische hoofdstukken. Elk van deze hoofdstukken zal ook net iets uitdagender zijn dan het vorige en zijn geschikt voor spelers met elk niveau van skills.

Maak je virtuele handen vuil in Claybook terwijl je balans moet vinden op moeilijke obstakels en paden, neem de controle over objecten om je heen, snij paden uit, of voeg meer klei toe om je omgevingen een strategische vorm te geven. Dit alles in een grillig thema aan settings die veranderen met elke actie die je onderneemt.

Claybook heft ook een multiplayer optie, waar je lokaal samen met of tegen je vrienden kan spelen om puzzels op te lossen.

Neem hieronder ook zeker een kijkje naar de trailer van het spel.