Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

To All of Mankind in ontwikkeling voor Nintendo Switch

Een nieuwe game van Nippon Ichi Software and Acquire is onderweg naar Nintendo Switch.

Een nieuwe game van Nippon Ichi Software and Acquire is onderweg naar Nintendo Switch.

Vandaag werd aangekondigd dat Nippon Ichi Software en Acquire een nieuw overlevings -en avonturenspel aan het maken zijn met de naam “To All of Mankind”. Tot nu toe is er nog niet zo veel bekend over de game, maar hieronder geven we je toch even een overzicht van alle details die tot nu toe bekend zijn.

De Japanse releasedatum van het spel is 30 mei en het zal daar 6,980 Yen kosten. De game is geproduceerd door Gen Suganuma van Nippon Ichi Software.

De karakters van het spel zijn:

  • Kyouka Shintou (voiced by Mana Satou): De altijd energetische sfeermaker, houdt van manga en anima
  • Isana Shouni (voiced by Yukino Tsubaki): Zij is een soort moeder voor de groep en is goed in koken
  • Erina Kashi (voiced by Nanahira): De pure gamer
  • Ami Komatsu (voiced by Sana Hoshimori): De hyperactieve, zij volgt altijd haar instinct en is als een oudere zus voor de groep
  • Yuyuko Oura (voiced by Mina Nakazawa): Zij is een kwart Frans, houdt van boeken en heeft een grote variatie aan kennis

Het zal je misschien opvallen dat dit allemaal dames zijn, er zit dan ook geen enkel mannelijk karakter in deze game en het verhaal volgt enkel het leven van deze vijf meiden. Ze gaan naar Akihabara om de lichtjes te zien, maar worden wakker in hun hotel in een verwoestte stad, overgroeit met vegetatie en zonder andere personen in de buurt.

Spelers zullen Akihabara moeten ontdekken, tools gebruiken, wilde dieren vangen, oogsten, vissen (in de Kanda rivier) om te kunnen overleven.

Hieronder vind je nog enkele beelden van het spel.