Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario Tennis Aces krijgt vandaag nieuwe update

Pauline, nieuwe kostuums en verbeteringen.

Pauline, nieuwe kostuums en verbeteringen.

Morgen begint de nieuwe maand, wat betekent dat weer nieuwe evenementen gaan beginnen in Mario Tennis Aces. Daarvoor is wel een update vereist, die later vandaag zal verschijnen. De grootste toevoeging is het nieuwe personage Pauline, de originele dame in nood uit de originele Donkey Kong. Pauline is een snelheid-type en gebruikt het New Donk City-stadhuis tijdens haar speciale slag. Pauline is vanaf morgen vrij te spelen door deel te nemen aan het maart-toernooi. Als je genoeg punten scoort, kun je ook drie nieuwe hoedjes voor Chain Chomp verkrijgen.

Daarnaast zal morgen een nieuw Co-op Challange beginnen. Deze nieuwe uitdaging – Shy Guy Train Tussle genaamd – zal lopen van 1 maart tot 15 april. Shy Guy Train Tussle wordt gespeeld in de Swing-modus. Je zal moeten samenwerken met andere spelers om munten terug te krijgen die gestolen zijn door Shy Guy-bandieten. Er wordt een team met vier spelers bestaande uit vrienden of spelers van online gevormd en het is de bedoeling om samen het doel te bereiken. Je kunt drie nieuwe kleuren Shy Guys (blauw, groen en geel) vrijspelen door doelen te voltooien.

In de update zullen ook een aantal aanpassingen worden gedaan aan bestaande personages. Vanaf april zullen weer nieuwe personages beschikbaar worden in Mario Tennis Aces. Nintendo heeft onthult dat het zal gaan om Kamek en Dry Bones. Zij zullen in respectievelijk april en mei vrij te spelen zijn. Hieronder kun je afbeeldingen van de nieuwe personages bekijken en een nieuwe trailer voor Pauline bekijken.