Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

First 4 Figures komt met Mario & Yoshi beeld

Mario Yoshi F4F
Dit mega grote beeld van Mario en Yoshi is vanaf nu te bestellen via onder andere de First 4 Figures website.

Dit mega grote beeld van Mario en Yoshi is vanaf nu te bestellen via onder andere de First 4 Figures website.

De Mario&Yoshi statue van het bedrijf zal uitkomen in drie verschillende varianten. De normale, de exclusive en de definitive versie. Het verschil tussen de drie zit hem vooral in wat je erbij krijgt. Tevens zijn de definitive en de exclusive varianten alleen via de First 4 Figures site te bestellen.

Dus wat is nu het verschil? Om te beginnen de prijs: de reguliere wordt verkocht voor $499,99, de exclusive voor $524,99 en de definitive voor $674,99 (exclusief verzenden, maar inclusief alle douane kosten). Het prijsverschil komt doordat de exclusive versie een extra beeldje erbij met een Yoshi ei en de definitive versie krijgt een heel extra plateau waarop een Yoshi ei, drie bloemen en een vlaggenpaal op kunnen. Heel wat extra dus. Het beeld is in het geval van de definitive versie 53cm hoog, 50cm breed en 44cm diep. Deze getallen kunnen wat varieren met de andere versies de exacte cijfers zijn op de F4F site te vinden. Hieronder kan je de verschillende exemplaten bekijken

Mocht je interesse hebben in de beelden, maar afschrikken door de enorme som geld is het misschien handig om te weten dat je een maandenplan kan nemen bij het bedrijf. Je kan dan elf maanden maximaal doen om een beeld af te betalen. Tevens krijg je bij aanschaf via hun site punten welke je kan gebruiken voor korting op latere statues. Via deze link kom je op de
First 4 Figures website hier kan je alles op je gemakt bekijken.