Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win 2x €25 tegoedbon bij Retronintendokopen.nl

Ga jij binnenkort shoppen op RetroNintendoKopen.nl?

Ga jij binnenkort shoppen op RetroNintendoKopen.nl?

Ben jij een echte retro-fan? Wellicht heb je RetroNintendoKopen.nl dan wel eens voorbij zien komen. Dit is een veelomvattende webshop, waar retro centraal staat, maar waar ze ook zeker niet vies zijn van de nieuwe snufjes die op de markt zijn. Zo kun je er onder andere consoles en games van vroeger kopen. In samenwerking met deze webshop mogen we 2x een waardebon van € 25 verloten onder de deelnemers van deze prijsvraag!

Hoe maak je kans om een van deze twee waardebonnen te winnen? Om mee te doen aan deze prijsvraag reageer je op dit bericht alsmede op een ander forum- danwel nieuwsbericht op Daily Nintendo.

Meedoen kan tot en met 11 april 2019. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt.. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per PM of mail verstuurd. Reacties waarin wordt aangegeven dat iemand specifiek niet meedoet met de prijsvraag worden niet meegeloot. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.