Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario Tennis Aces krijgt update naar versie 3.0

Ga voor een topscore in een nieuwe speelstand.

Een nieuwe openingsfilm, een nieuwe speelmodus en nog een aantal andere vernieuwingen zijn te vinden in deze update.

Het is al weer bijna een jaar geleden dat Mario Tennis Aces naar de Nintendo Switch kwam. We zagen al verschillende kleine updates en inmiddels is het tijd voor de tweede grote update voor dit spel.

De grootste vernieuwing in deze update zit hem in de nieuw modus die aan het spel is toegevoegd. In de modus “Ring Shot” moet je proberen door steeds verschijnende ringen op het speelveld te schieten. Ondertussen moet je ook nog proberen de rally gaande te houden. Op die manier probeer je de hoogste score te behalen.

Deze nieuwe speelmodus is onder te verdelen in drie lossen speelstanden. Ring Shot Singles (waarbij je alleen speelt), Ring Shot Doubles (waarbij je met twee spelers speelt) of Yoshi’s Ring Shot (waarbij je met maximaal vier spelers speelt. Wanneer je deze laatste modus speelt maak je zelfs kans op een unieke paarse Yoshi!

In onderstaande video kan je de co-op stand van Ring Shot modus in actie zien.

https://www.youtube.com/watch?v=JFZpPcg7qNA

Deze nieuwe speelstand was niet het enige dat is toegevoegd. Ook zal je voortaan een nieuwe openingsfilm zien wanneer je aan de Adventure mode begint. Ook wanneer je de Adventure mode hebt uitgespeeld kan je deze nieuwe film zien door naar de bonus content te navigeren.

Verder zijn er nog diverse kleinere aanpassingen aan het spel gemaakt die je hier allemaal terug kan lezen.

Speel jij nog regelmatig Mario Tennis Aces of is dit een mooie reden om het weer op te pakken? Laat het ons weten in de reacties.