Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bird Game + komt deze week naar Nintendo Switch

Een nieuwe game van Ratalakia Games komt deze week al naar Nintendo Switch.

Een nieuwe game van Ratalakia Games komt deze week al naar Nintendo Switch.

Ratalakia Games zit niet stil en heeft al weer een nieuwe titel voor Nintendo Switch klaarstaan. Vandaag maakte het bedrijf bekend dat Bird Game + naar de console zal komen. Een wereldwijde release van de game staat gepland voor 3 mei, deze vrijdag dus.

Hieronder wat informatie over het spel, samen met de launch trailer:

Bird Game + is een third person flying, avonturen spel, gemaakt door Bryan Tabor. Het is een heel speciaal avontuur dat op jou ligt te wachten.

Dankzij de zwart-witte 3D art style, zal je in Bird Game + een majestueuze vogel doorheen een gedetailleerde wereld leiden, die rondom je heen groeit. Een wereld vol uitdagende obstakels, gemene vijanden en bestraffende bazen.

Samen met een serene soundtrack, wacht een moeilijk, maar toch relaxerend avontuur iedereen op, die een wenst te zijn met de natuur. Buiten de 3 basis levels van het spel, is er ook een eindeloze modus, voor spelers die zo lang en zo ver mogelijk willen vliegen. En dit doorheen het buitengewoon geïllustreerde landschap.

De game bevat:

  • 3 hand gemaakte levels met een uitdagende baas op het einde van elke eindeloze modus.
  • Leaderboards voor alle ondersteunde modes
  • In-game geheimen en uitdagingen die wachten om ontdekt te worden.

Wat vind jij van Bird Game +? Ga jij dit spel kopen? Laat het ons weten!