Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Een kwartier aan The Legend of Zelda: Link’s Awakening footage

Geniet van flink wat gameplay beelden van dit aankomende avontuur.

Geniet van flink wat gameplay beelden van dit aankomende avontuur.

In februari dit jaar verraste Nintendo haar fans met de aankondiging van een remake van The Legend of Zelda: Link’s Awakening. Vanaf 20 september kunnen we al aan de slag met deze remake en de website Gamespot kon alvast uitgebreid met de titel aan de slag. De gameplay beelden kun je hieronder bewonderen. Zo zien we onder andere de eerste dungeon voorbij komen.

In The Legend of Zelda: Link’s Awakening, die oorspronkelijk voor de Nintendo GameBoy verscheen, moet Link op zoek naar muziekinstrumenten. De remake verschijnt ruim 25 jaar na de release van het origineel, dit keer in een compleet andere grafische stijl.