Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe trailer voor Super Lucky’s Tale: “Meet Lucky!”

Maak kennis met Lucky in tweede trailer voor Super Lucky's Tale.

Maak kennis met Lucky in tweede trailer voor Super Lucky’s Tale.

Tijdens de E3 werd aangekondigd dat Super Lucky’s Tale in de herfst zal verschijnen op Nintendo Switch. Tijdens deze voorstelling werd ook meteen de eerste trailer van het spel getoond. In het geval dat je niet meer weet hoe deze er uit ziet, we hebben hem hieronder nog eens geplaatst!

Ondertussen is bekend gemaakt dat je deze 3D-platformer zal kunnen spelen vanaf 8 november. Ook is er een tweede trailer verschenen waarin je kennis kan maken met het hoofdpersonage van het spel: Lucky. Ook deze video hebben we voor jullie hieronder toegevoegd!

Kijk jij uit naar de release van dit spel op Nintendo Switch? Laat het ons dan zeker weten!