Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario Tennis Aces een week gratis te spelen

Nintendo Switch Online-abonnees kunnen binnenkort de game gratis uitproberen.

Nintendo Switch Online-abonnees kunnen binnenkort de game gratis uitproberen.

Nintendo gaat beginnen met een nieuw programma: Games Op Proef. Dat kondigde het bedrijf vandaag aan op Twitter. Voor abonnees van Nintendo Switch Online zal het in de toekomst mogelijk zijn volledige versies van games een bepaalde tijd gratis uit te proberen. Mario Tennis Aces zal de eerste titel zijn die van dit programma gebruik gaat maken. Van 7 tot en met 13 augustus zal de game gratis te downloaden zijn in Nintendo eShop.

Tijdens deze week hebben abonnees onbeperkt toegang tot de volledige game. Als de game bevalt, kan deze daarnaast van 7 tot en met 20 augustus met 30% korting worden aangeschaft. Je opgeslagen gegevens kunnen dan tevens worden overgenomen naar de gekochte versie.