Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gameplaybeelden van Two Point Hospital

Bekijk hier anderhalf uur aan beelden van deze simulatiegame.

Bekijk hier anderhalf uur aan beelden van deze simulatiegame.

Tijdens SEGA LIVE op Gamescom 2019 hebben SEGA en Two Point Studios de titel Two Point Hospital gespeeld. Hierin waren flink wat gameplaybeelden te zien. Alhoewel ze het niet op de Nintendo Switch speelde, maar op de Playstation, hebben we nu wel een indicatie hoe het spel er op Nintendo’s hybride console uit gaat zien. Het spel zal aan het einde van dit jaar zowel digitaal als fysiek verschijnen.

Two Point Hospital is een simulatiegame waarbij je verschillende ziekenhuizen moet bouwen, onderhouden en patiënten moet helpen met hun wat vreemde ziektes. Het spel is vorig jaar erg positief ontvangen voor pc en werd gekenmerkt door de diepgang en niet al te serieuze situaties. Two Point Hospital heeft inmiddels al enkele uitbreidingen gekregen, welke ook inbegrepen zullen zijn in de versie voor de Nintendo Switch.

De anderhalf uur durende livestream is hieronder te bekijken: