Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Yooka-Laylee and the Impossible Lair krijgt een releasedatum

Volgende maand is deze game al te spelen.

Volgende maand is deze game al te spelen.

Yooka-Laylee and the Impossible Lair komt op 8 oktober 2019 uit voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC! In deze nieuwe titel komen ook de Tonics weer terug, items die de game volledig kunnen veranderen. In totaal zijn er over de 60 tonics te vinden, die bijvoorbeeld de vijanden sterker kunnen maken of die het uiterlijk van de game kunnen veranderen, zoals te zien is in onderstaande afbeeldingen.

Yooka-Laylee and the Impossible Lair zal in de eShop verschijnen voor €29,99. Ook zal de game fysiek op een cartridge uitkomen. Als je de game pre-ordert, krijg je ook nog de Trowzer’s Top Tonic Pack. Deze bestaat uit vier verschillende Tonics, namelijk: Large Head Tonic, Glow Worm Tonic, D.I.S.C.O. Tonic en Yooka 64.

Ben je benieuwd naar de volledige aankondigingstrailer voor de releasedatum? Bekijk hem dan hieronder.