Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

TETRIS 99 2.0 update is nu uit

Tetris 99
Ook is het tweede deel van de Big Block DLC nu verkrijgbaar!

Ook is het tweede deel van de Big Block DLC nu verkrijgbaar!

De TETRIS 99 2.0 update brengt verschillende nieuwe functies met zich mee. Zo is er de Invictus mode, exclusief voor TETRIS Maximus winnaars, waarin je speelt tegen de beste TETRIS 99 spelers. Ook worden er dagelijkse missies toegevoegd. Met deze missies kun je tickets verzamelen die je kunt inruilen voor thema’s. Als laatste brengt de update nieuwe icoontjes voor spelers met zich mee, die je alleen kunt vrijspelen door bepaalde missies te halen.

Ook is het tweede deel van de Big Block DLC voor TETRIS 99 nu te verkrijgen. Hiermee krijg je de 2 player share mode, waardoor je met zijn tweeën op één Switch kunt spelen, en een Local Arena, waarmee je met maximaal 8 vrienden samen via lokale multiplayer kunt spelen.

De update is nu te downloaden. Ook is TETRIS 99 vanaf 20 september te verkrijgen op een fysieke cartridge. Deze cartridge komt met TETRIS 99, de Big Block DLC en een 12 maanden Nintendo Switch Online-lidmaatschap.