Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Grote Nintendo eShop-uitverkoop is gestart

Met kortingen tot wel 85% op meer dan 150 titels.

Met kortingen tot wel 85% op meer dan 150 titels.

Vandaag is een grote uitverkoop gestart in de Europese Nintendo eShop. Nintendo belooft dat meer dan 150 titels in de aanbieding zijn en de kortingen oplopen tot wel 85%. Hieronder vallen een aantal behoorlijke titels, zoals Diablo III, alle Final Fantasy-games, Cuphead en Crash Team Racing. Als je van plan was je collectie Switch-games uit te breiden, is dit het perfecte moment.

Een volledige lijst van alle aanbiedingen kan hier gevonden worden. De deelnemende games kunnen vanaf de site van Nintendo of direct uit de eShop worden gekocht. De meeste aanbiedingen verlopen op 13 oktober 2019, dus je hebt nog dik twee weken de tijd om een (paar) titel(s) uit te zoeken.