Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ring Fit Adventure krijgt enorm lange trailer

Ring Fit Adventure
Dit is meer dan gewoon een fitness game!

Hoewel Ring Fit Adventure pas twee weken geleden werd aangekondigd komt de release al snel dichterbij. Bekijk hier de nieuwste trailer!

Na een vooraankondiging op 6 september kregen we Ring Fit Adventure voor het eerst te zien op 12 september. Toen werd ook meteen duidelijk dat het spel al in oktober in de winkels komt te liggen. Nintendo heeft dus niet zo lang de tijd om deze game flink te promoten.

Om toch een goed beeld te geven van wat het spel precies is plaatste Nintendo vandaag een trailer online. Waar een normale trailer één of enkele minuten duurt is deze wat langer. Deze trailer duurt bijna acht minuten!

https://www.youtube.com/watch?v=wvHELogbm2E

In de trailer zien we wat je in deze game kan doen. Hoewel veel al bekend was komen er ook wat nieuwe dingen naar voren. Zo kan je onder het spelen virtuele groenten oprapen om hier later smoothies van te maken. Deze geven je dan weer extra hartjes of maken je aanvallen wat sneller.

Ook komen er mogelijkheden om jouw personage wat persoonlijker te maken. In verschillende dorpjes zal je kleren kunnen kopen die bij jou passen. Verder zien we een aantal nieuwe oefeningen en krijgen we een nieuwe speelstand te zien!

In de zogenaamde “multitask mode” heb je de tv nodig. Door bepaalde oefeningen met de Fitness Ring te doen kan je punten verdienen terwijl je ondertussen iets anders doet. Wanneer je daarna weer terug gaat naar het spel kan je zien hoe goed je het hebt gedaan.

Kortom, genoeg nieuws in deze trailer. Daarnaast is er in Japan ook nog een reclame uitgebracht. Deze duurt slechts een halve minuut en laat weinig gameplay zien. Mocht je toch geïnteresseerd zijn is deze hieronder te bekijken.

Ring Fit Adventure komt op 18 oktober uit voor de Nintendo Switch. Deze game zal standaard niet te spelen zijn op de Switch Lite. Enkel wanneer je daar een los setje Joy-Con bij koopt kan je met dit spel aan de slag. Ga jij het spel in huis halen of ga je liever de deur uit om te sporten? Laat het ons weten in de reacties.