Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Crash Team Racing Nitro-Fueled Spooky Grand Prix footage

Een nieuwe Grand Prix is van start gegaan!

Een nieuwe Grand Prix is van start gegaan!

Na de eerste drie Grand Prix waarin je moest racen voor nieuwe personages, wagens en skins staat de vierde Grand Prix al voor de deur. In deze nieuwe Grand Prix race je in een ”Spooky” setting om wederom verschillende beloningen vrij te spelen. Dit doe je doormiddel van het verzamelen van punten die je krijgt als je missies voltooid of deelneemt aan online races. Uiteraard is er ook weer een nieuw level beschikbaar waarin je met je nieuwe aanwinsten los kunt gaan.

Deze keer kun je personages zoals Nina Vortex, en nog veel meer vrijspelen! Ga jij de uitdaging aan?

Bekijk gameplaybeelden van de gloednieuwe Spooky Grand Prix hieronder: