Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Spirit Hunter: NG footage

Ontdek een stad waar urban legends tot leven komen

Ontdek een stad waar urban legends tot leven komen

Er zijn nieuwe gameplaybeelden opgedoken van Spirit Hunter: NG footage in de livestream van Aksys Games.

In dit Visual Novel/horrorspel kom je genoeg monsters en spoken tegen die je misschien kent van urban legends. Je speelt als een jongen die zijn kleine zusje kwijt is in een grote stad vol met vreemde wezens. Naarmate je de stad ontdekt zul je veel kritieke keuzemomenten tegenkomen die het verhaal op zowel een slechte als goede manier kan beïnvloeden. Kun jij je zusje weer terugvinden in deze stad met urban legends?

Bekijk de livestream hieronder:

Spirit Hunter: NG is op 10 oktober 2019 beschikbaar in de eShop.