Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo Minute over Luigi’s Mansion 3

Kit en Krysta gaan aan de slag met de ScareCraper modus.

Afgelopen donderdag was het 31 oktober, ofwel halloween. Deze dag kwam ook het griezelspel Luigi’s Mansion 3 uit. Kit en Krysta van Nintendo Minute gaan er mee aan de slag.

In Nintendo Minute geven Kit en Krysta wekelijks een inkijkje in iets van Nintendo. Bij de release van een groot spel nemen Kit en Krysta dan ook vaak even een kijkje. Deze week is dat geen uitzondering.

Deze aflevering hebbenKit en Krysta twee gasten uitgenodigd. De ontwikkel studio van Luigi’s Mansion, Next Level Games, is ook van de partij. Met zijn vieren gaan ze aan de slag in de ScareCraper modus.

In deze multiplayer stand loop je door het hotel en moet je op iedere verdieping alle geesten verslaan. Lukt dit, dan kan je door naar de volgende verdieping waar weer een hoop nieuwe spoken op je staan te wachten.

Hieronder kan je zien hoe het Kit en Krysta vergaat. Op het einde zal de grote Boo die achter het viertal zit ook nog een speler te grazen nemen, kijk dus zeker tot het einde!

https://www.youtube.com/watch?v=uieTLp6SybU

Uit de video blijkt dat de spelers erg enthousiast waren. Ook op Daily Nintendo zijn we enthousiast over de game. In onze review krijgt het spel een erg mooi cijfer. Heb jij hem al gelezen?