Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dragon Quest Builders 2 – Jumbo Demo vandaag beschikbaar

Beleef nog meer van Dragon Quest Builders 2 in de nieuwe demo.

Beleef nog meer van Dragon Quest Builders 2 in de nieuwe demo.

Afgelopen zomer is Dragon Quest Builders 2 verschenen voor Nintendo Switch. Voorafgaand aan de release bracht Square Enix een demoversie van de game uit, waarbij spelers hun voortgang konden meenemen naar de volledige uitgave. Het was echter alleen mogelijk de proloog van het spel te spelen, waarbij je aan echt bouwen niet helemaal toekomt.

Square Enix brengt daarom vandaag een nieuwe demo uit die een stuk uitgebreider is dan zijn voorganger. De zogeheten Jumbo-demo bevat niet alleen de proloog van de game, maar ook het eerste hoofdstuk in Furrowfield. Hiermee kun je heel wat uurtjes zoet zijn met de demo. Net als in de voorgaande demo kun je ook hier je opgeslagen gegevens overbrengen naar de volledige release van Dragon Quest Builders 2.

Hieronder kun je de officiële aankondiging van Square Enix lezen. De Jumbo-demo zal in de loop van de dag beschikbaar worden in de Nintendo eShop. Dragon Quest Builders 2 verscheen oorspronkelijk op 12 juli 2019 en is op dit moment aan te schaffen voor € 59,99.

Verken de wereld van Dragon Quest Builders 2 met de Jumbo-demo.

Begin met het aanpassen van je personage en ga op weg naar je eerste ontmoeting met de Children of Hargon. Verken de Island of Awakening en zeil naar Furrowfield om de dorpelingen te helpen hun stad weer op te bouwen! Wees niet bang om alles te verkennen, want je kunt je opgeslagen gegevens overbrengen naar de volledige versie van Dragon Quest Builders 2!

Square Enix PR

Bron