Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Animal Crossing: Pocket Camp krijgt binnenkort weer een update

De update zal zich vooral focussen op het verbeteren van Gulliver's Ship.

De update zal zich vooral focussen op het verbeteren van Gulliver’s Ship.

Animal Crossing: Pocket Camp is onderhand alweer een tijdje uit, twee jaar om precies te zijn. De game heeft dan ook al een tal aan updates gekregen sinds de originele release. De ontwikkelaars van de game hebben een paar maanden geleden een update uitgebracht waarin ze een aantal veranderingen hadden aangebracht aan Gulliver’s Ship gebaseerd op feedback van de fans.

Nu is er onlangs bekendgemaakt dat er binnenkort nog zo een update uitgebracht zal worden. Deze zal wederom veranderingen aanbrengen aan Gulliver’s Ship op verzoek van de fans. De update zal echter pas plaatsvinden op 21 november 2019.

Zie hieronder de volledige patch notes:

Animal Crossing: Pocket Camp is vanaf nu beschikbaar op Android en iOS.