Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Character highlights Shovel Knight Showdown

Benieuwd wat Shield Knight en King Knight in deze game kunnen?

Benieuwd wat Shield Knight en King Knight in deze game kunnen?

Yacht Club Games heeft twee video’s online gezet van Shovel Knight Showdown, waarin twee personages in het zonnetje worden gezet. Het gaat hier om Shield Knight en King Knight, en de video laat zien wat deze personages kunnen in de aankomende fighting game. De video’s kun je hieronder bekijken.

Shovel Knight Showdown is een fighting game, waarin al je favoriete personages uit de Shovel Knight serie met elkaar op de vuist kunnen gaan. De game zal als gratis update toegevoegd worden aan iedere versie van de Shovel Knight: Treasure Trove, behalve PS3 en vita versies. Heb je deze niet? Geen zorgen! De game kan ook gekocht worden als een standalone game.