Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Breathing Fear verschijnt in december

Ga jij lekker griezelen met dit prijswinnende spel?

Liefhebbers van griezel- of overlevingsspellen hebben weer iets om naar uit te kijken. 6 december verschijnt Breathing Fear voor de Switch.

In dit spannende avonturenspel begin je in een verlaten huis in het bos. Wat doe je daar? Is het je lot? Het enige dat je zeker weet is dat dit vreemde verhaal opgelost moet worden. Dat klinkt al als een gek begin maar het wordt steeds gekker.

Al snel kom je verontrustende brieven tegen. Ook zal je opnames vinden en gebeuren er paranormale dingen. Het maakt je helemaal gek. Toch zal je helder moeten blijven denken om alle puzzels in dit spel op te kunnen lossen.

Als dan het licht ook nog stopt met schijnen heb je het als speler al helemaal niet meer. Probeer dus zo lang mogelijk het licht aan te houden zodat ook je gedachten helder blijven.

Breathing Fear is niet zomaar een spel, het heeft namelijk al een mooie prijs in de wacht gesleept. Het is namelijk de winnaar van de Games Jam: Gamm. Zij prijzen het spel met het volgende commentaar: Geen vervelende “jumpscares”, gewoon een mooi, spannend en atmosferisch spel om lekker te griezelen.

Het spel is vanaf 6 december te verkrijgen in de Nintendo eShop. Het spel zal dan €4,99 kosten. Hieronder kan je alvast een trailer bekijken om te zien of het wat voor jou is. Ga jij hem kopen?